ev-yapımı-meyveli-dondurma tarifi

Ev yapımı meyveli dondurma tarifi: Lolibuz

Son güncelleme:

Ev yapımı meyveli dondurma tarifimiz ile kısa sürede mükemmel dondurmalar hazırlayabilirsiniz. Taze meyvelerle yapabileceğiniz ev yapımı dondurma gibisi yok…

EV YAPIMI DONDURMA TARİFİ

1. Şuruplu Lolibuz: 1 ölçü şurup için, 5 ölçü su kullanabilirsiniz. Bir kapta karışımınızı hazırlayıp dondurma kalıpları içine boşaltın. Servis etmeden önce en az 5 saat bekletin.

2. Meyveli Lolibuz: Lezzetli sonuçlar için meyve ve saf meyve suyunu birlikte kullanabilirsiniz. 250 gr taze meyveyi 130 ml meyve suyu ile püre haline getirip karıştırın. Karışımı dondurma kalıplarına boşaltıp en az 5 saat buzlukta bekletin.

Evde dondurma yapımı: Evde dondurma nasıl yapılır? Çilekli dondurma tarifi

Limonata nasıl yapılır? Portakallı ve portakalsız 2 tarif

Evde limonata nasıl yapılır? Lezzetli bir serinletici: Çilekli limonata tarifi

Soğuk ahududu şerbeti nasıl yapılır? İşte kolay 5 dakikalık tarif