Elma cipsi tarifi (Sağlıklı atıştırmalık)
. Yağlı, kızarmış hazır cipslerin yerine bu sağlıklı atıştırmalığı evde kendiniz de yapabilirsiniz. Şeker ilave etmenize gerek yok. Elmadaki şeker yeterince tat verecek. Tarçın da tadına tat katacak…
Elma cipsi tarifi ile karşınızdayız. Yağlı, kızarmış hazır cipslerin yerine bu sağlıklı atıştırmalığı evde kendiniz de yapabilirsiniz. Şeker ilave etmenize gerek yok. Elmadaki şeker yeterince tat verecek. Tarçın da tadına tat katacak…
GEREKLİ MALZEMELER
- 2 büyük kırmızı elma
- 1 kaşık toz tarçın
ELMA CİPSİ NASIL YAPILIR?
Fırını 95 dereceye ayarlayın. Elmaları mandolin rende ya da keskin bir bıçakla ince ince doğrayın. Pişirme kağıdının üzerine dizin. Tarçını elmaların üzerine serpiştirin. Fırında elmalar kıtır kıtır oluncaya kadar yaklaşık 2 saat pişirin. Soğuduktan sonra ağzı kapalı bir kaba alın. Yaklaşık 3 gün saklayabilirsiniz.

Elmalı crust tarifi (Hazırlaması çok kolay)
Çok Okunanlar
Dergide Bu Ay
İlginizi Çekebilir
-
Evde pizza yapımı: 5 malzemeli kolay pizza -
Rezeneli, mercimekli yeşil salata tarifi (5 kişilik) -
Tavuklu buğday çorbası tarifi (4 kişilik) -
Fırında patates tarifi (Kolay ve lezzetli) -
Zeytinyağlı ayvalı kereviz tarifi -
Ramazan'da tatlı tüketmenin 8 kuralı -
Mug cake tarifi – Keyifli ve lezzetli tarif -
Tavuk ızgara, kekikli patates ile (6 porsiyon) -
Evde öksürüğe karşı ballı turp tarifi -
Bebek pankek tarifi: Sade ve kakaolu bebek pankek yapılışı (3-5 kişilik) -
Limonlu tavuk çorbası tarifi -
Evde pizza tarifi – Yaban mantarlı pizza nasıl yapılır?
Yorum Yaz