Ahududulu muhallebi tarifi (2 kişilik)

Ahududu ile muhallebinin mükemmel uyumuna herkes bayılacak.

Hazırlama süresi: 5 dakika

GEREKLİ MALZEMELER

  • 4 yemek kaşığı vişne suyu
  • 20 adet ahududu
  • 1 paket hazır muhallebi
  • 175 g jöle (tarifine göre hazırlanmış)
  • 25 gr sprey krem şanti

YAPILIŞI

  1. Muhallebiyi paketin üzerindeki tarife göre pişirin.
  2. Kedi dillerini kırın ve iki cam servis kasesinin tabanına yerleştirin. Vişne suyunu üzerlerine dökün ve çekmesi için 2-3 dakika bekleyin.
  3. Ahududuları ve jöleyi üzerlerine paylaştırın.
  4. Muhallebiyi jölelerin üzerine dökün ve krem şanti ile süsleyip servis yapın.

AFİYET OLSUN!

KİŞİ BAŞI
KALORİ 305
YAĞ 6 gr
DOYMUŞ YAĞ 3.5 gr
KARBONHİDRAT 56 gr

Bu tariflerimiz de ilginizi çekebilir:

Peri-peri baharatlı tavuk burger tarifi (4 kişilik)