Gelenekten Geleceğe: Çayın Zarif Yolculuğu
Ronnefeldt, çaylarını bugün bile ortodoks yöntemlerle, iki yaprak bir tomurcuk prensibiyle elle toplayarak üretiyor.
Kraliyet çay saatini masalara taşımak için 1823’ ten bu yana çay sanatını zarafet ve kaliteyle buluşturan Ronnefeldt, çaylarını bugün bile ortodoks yöntemlerle, iki yaprak bir tomurcuk prensibiyle elle toplayarak üretiyor. Bu geleneksel yöntem, çayın doğal aromasını ve karakterini korurken, sürdürülebilir tarım uygulamaları ekosistemi ve çay yetiştiricilerini destekliyor.
Ronnefeldt’ in seçkin çay koleksiyonunu Türkiye’ de, 5 yıldızlı otellerde, seçkin restoran ve kafelerde ayrıca Bağdat Caddesi Suadiye’ deki Ronnefeldt Tea House’ da keşfedebilirsiniz.
Yorum Yap
Çok Okunanlar
Dergide Bu Ay
İlginizi Çekebilir
-
2025 Yılında Cemre Ne Zaman Düşüyor? Tüm tarihler -
İstanbul'a 'turuncu' kodlu uyarı: AKOM saat saat paylaştı -
LEGO’dan Solmayan Çiçeklerle Sevgililer Günü’ne Özel Dokunuş -
Temiz hava onlardan sorulur -
Kurukahveci Mehmet Efendi’den “Hakiki Kahve Keyfi” Sergisi -
ELLE Türkiye, Kasım sayısında ‘Bedenime, Özgürlüğüme, Haklarıma Dokunamazsın’ diyor -
Mandila İnşaat Eryaman mağazasını açtı -
Kat mülkiyeti ile kat irtifakı arasındaki fark nedir? -
Uluslararası Adana Lezzet Festivali kapsamında, Türkiye’nin ilk sosyal gastronomi odaklı tarım zirvesi düzenlendi -
Allianz’dan Elle Dergisi’yle meme kanseri farkındalık ayına özel ek: Elle Muayene -
Roborock, yeni nesil kablosuz süpürge modelini satışa sundu -
Dreame Türkiye yeni ürünlerini tanıttı
Yorum Yaz