Zeytin yaprağı çayı, zeytin yetiştiriciliğinin başından beri antik medeniyetler tarafından kullanılmıştır. Elle toplanan ve besin değerlerini koruması için doğal olarak kurutulan yapraklar için, yalnızca yumuşak ve narin bahar tomurcukları kullanılır. Zeytin yaprağı çayı, lezzetli bir tada sahip olmasının dışında, aynı zamanda detoksifiye edici ve genel vücut sağlığını iyileştirici özelliklere sahiptir. A, B, C ve E vitaminleri yönünden zengin zeytin yaprağı; vücuda virüs, bakteri ve mantarlara karşı da destek sağlar. Yani, soğuk algınlığı, grip ve enfeksiyonlar için harikadır. Aynı zamanda yüksek … Zeytin yaprağı çayı okumayı sürdür
WordPress sitenizde gömmek için bu adresi kopyalayıp yapıştırın
Bu kodu sitenize gömmek için kopyalayıp yapıştırın