Zencefilli ve rezeneli somon tarifi ile karşınızdayız. Şık sunumu ile dikkat çeken bu tarif, sofralarınızda başrol oynayacak! İşte yemek stilisti ve yazar Gamze Bursa’dan gerekli malzemeler ve yapılışı…
Fırını 200 derecede ısıtın. Fırın tepsisine yağlı kağıdı serin ama ucunu kesmeyin. Somonu üzerine yerleştirin. Kılçıklarını kontrol edin, varsa cımbızla çıkarabilirsiniz. Zencefil ve sarımsağı balığın üzerine sürün. Rezeneyi elinizle sıkarak hafifçe ezin. Balığın üzerine serpin. Soya sosunu üzerine gezdirin, biraz karabiber serpin. Yağlı kağıdı balığın üzerine gelecek şekilde kapatın ve kesin. Kağıdın kenarlarını kıvırıp kürdanla sabitleyin. 15-16 dakika pişirin.
Tarçınlı, zencefilli elma marmeladı tarifi ile karşınızdayız. Yapımı kolay olan bu tarifin püf noktalarına dikkat…
Duvar boyarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini biliyor musunuz? Yaşam alanlarını renklendirmenin sırrı bu sorularda gizli.
Bakımı kolay bitkiler arasından en sevilen 10 tanesini anlatıyoruz. Bakımı kolay bitkilerin püf noktalarını ve…
İstanbul'un gözde semtlerinden Zekeriyaköy'de yer alan muazzam bir villanın kapıları sizler için açılıyor. Tarz ve…
Mikrodalga nasıl temizlenir? sorusunun yanıtını arıyorsanız, sirke ile mikrodalga fırın temizliğini anlatıyoruz. İşte adım adım…
. Yağlı, kızarmış hazır cipslerin yerine bu sağlıklı atıştırmalığı evde kendiniz de yapabilirsiniz. Şeker ilave…