“Daha büyük yerleşim planlarının aksine çok sayıda kapalı mutfak alanı görüyorum, ancak bu alanların tasarımları, duvar rafları ve yerleşik görünümlü dolaplarla daha açık planlı olma eğiliminde. Karışık dokular ve malzemelerden oluşan eklektik, organik bir his barındıran misafirperver ve bistro tasarımlar kesinlikle popüler. İnsanların tencere ve tavalara hızlı erişime ihtiyaç duyması ve artan pişirme sıklığını karşılamak için daha fazlasını satın alması nedeniyle baş üstü tencere raflarının yeniden canlanacağını tahmin ediyorum. Ayrıca entegre kesme tahtası gibi kullanılabilirlik için ayarlanmış mutfak yüzeylerine de bir yatırım olduğunu görüyorum. ” – Christopher Peacock, Tasarımcı
Evlerimizi mevsimin getirdiklerine göre düzenlemek aynı zamanda daha estetik ve şık yaşam alanlarına da sahip…
Bakımı en kolay bitkilerin başında gelen kaktüslerin bile dayanamadığı bazı bakım hataları vardır. Bunlardan kaçınmak…
Pimapen yaz kış ayarı ile kış aylarını daha sıcak geçirebilirsiniz. Pimapen pencere yaz kış ayarı…
Ataköy'de içinden renkler ve bitkiler geçen bir evdeyiz. Her köşesi sahibinin sesi olan bu ev,…
Atatürk çiçeği nasıl çoğaltılır? Köklendirme nasıl yapılır? Tohumu nasıl ekilir? Dalından tutar mı? gibi soruların…
Japandi stili nedir? Japandi ev dekorasyonu 2020 yılının hibrit akımlarından biri. Peki Japandi şifreleri nelerdir?…