Masanızı renkli bir salata tarifi ile renklendirmek ister misiniz? Bu lezzetli salata tarifi, aynı zamanda tam bir vitamin deposu! İşte gerekli malzemeler ve yapılışı…
Pancarları soyun, üzerini balla kaplayıp fırına sürün ve yumuşayıncaya kadar 180 derecelik fırında pişirin. Fırından alın, soğuduktan sonra ince ince dilimleyin. Greyfurt ve portakalları soyup dilimleyin. Meyvelerin altta biriken suyunu alıp sos malzemeleriyle karıştırın. Tereleri sosla harmanlayın. Greyfurt ve portakalları, pancar dilimlerini 4 tabağa bölüştürün. Üzerine tereleri koyun. Peyniri tabaklara ufalayın. Üzerine ceviz ve taze karabiber serpiştirerek servise hazır hale getirin.
AFİYET OLSUN!
Nar taneli, armutlu roka salatası tarifi (4 kişilik)