Sadece sunumları değil, tarifleri de yenilebilir çiçeklerle süsledik. Ortaya, tam da mevsime yakışır, iç açıcı, davetkar, neşeli bir sofra çıktı. EKMEK ÜSTÜ ATIŞTIRMALIK MALZEMELER 200 gr süzme yoğurt • 1 tatlı kaşığı zeytinyağı • 1 büyük diş sarımsak • Birkaç dal frenk soğanı • Tuz, karabiber, zerdeçal tozu • Tam buğday ekmeği dilimleri YAPILIŞI Yoğurda zeytinyağı ekleyerek krema kıvamına gelene kadar karıştırın. Sarımsakları rendeleyerek veya ince ince doğrayarak ilave edin. Tuz, karabiber ve zerdeçal tozunu da bu karışıma ekleyip ekmeklerin … Sofrada tatlı bir esinti okumayı sürdür
WordPress sitenizde gömmek için bu adresi kopyalayıp yapıştırın
Bu kodu sitenize gömmek için kopyalayıp yapıştırın