Oscar’ın olmazsa olmazları

dergisi sizin için seçti

90. kez düzenlenecek Oscar ödülleri 4 Mart’ta sahiplerini buluyor. Dünyaca ünlü yıldızlar kırmızı halı üzerinde salınırken siz de evinizin yıldızı olmak istemez misiniz? Gece boyunca sürecek bu maratonu evinizin rahatlığında Kaliforniya’daki Dolby Tiyatrosu’ndaymış gibi izlemek istiyorsanız size vereceğimiz ipuçlarını dikkate alın.

Sıcacık bir battaniye

Gecenin ilerleyen saatlerinde içinize bir üşüme gelebilir. Bu yüzden yakınınızda mutlaka bir battaniye ya da throw bulundurun. Böylece Oscar’ın heyecanlı dakikalarını sıcacık sarınarak seyredebilirsiniz.

Televizyonsuz asla olmaz

Oscar’ı keyifle seyretmek istiyorsanız kuşkusuz en önemli nokta televizyonunuz. Büyük ekran bir televizyon da Oscar ödüllerini sanki oradaymışcasına keyifle seyretmeniz mümkün. Televizyonunuzu seçerken çözünürlüğü ve ses sistemini de dikkate almayı ihmal etmeyin. Böylece keyfiniz daha da katlanacak. 

Bol bol yastık

Kanepenizin üzerinde bol bol yastığınız olsun. Bütün gece oturmak kolay değil, belinize ya da başınıza destek gerekebilir. Bu durumlarda bu yumuşacık yastıklar en büyük yardımcınız olacak.

Yiyeceklerinizi koyacağınız sehpa

Bütün gece oturunca tabii ki karnınız da acıkacak. Kahveler, çaylar, sandviçler, mısırlar, cipsler… E peki bunlar nerede duracak. Bu durumda yakınınızda bir zigon takımı ya da yan sehpa bulundurun. İşiniz kolaylaşacak.

Uyanık kalmanın keyifli yolu

Sabaha kadar uykusuz durmak zor zanaat. Hadi kırmızı halıyı seyrettiniz, ama en iyi yardımcı erkek oyuncu Oscar’ını kimin aldığını kaçırmak olmaz. Bu nedenle ister Türk, ister filtre olsun kahve makinenizi yakınınıza alın.

Bir fincan kahve

Kahvelerinizi içerken keyfinize keyif katmak için kupa ve fincanlarınızı seçin. Eğer kahve içmeyi çok seviyorsanız termoslu bir mug da kullanabilirsiniz. Böylece gece boyunca yerinizden kalkmadan sıcacık kahvenizi içebilirsiniz.

Gecenin eğlencesi: patlamış mısır

Kocaman bir kase patlamış mısır... Film keyfinize eşlik eden patlamış mısır, bu sefer Oscar keyfinize eşlik etsin. Mısır patlatma makinenizde önceden mısırınızı hazırlayın. Ve gece boyunca bu keyifli atıştırmalığı yanınızdan eksik etmeyin.

Loş bir ışık için: lambader

Odanın çok aydınlık olmamasını istiyorsanız genel aydınlatma yerine lambaderi tercih edin. Böylece televizyon ışığı da size çok rahatsız etmez. Adeta sinema ortamında Oscar ödüllerini izleyebilirsiniz.

Bu bir ilandır.