Evime yaz geldi

dergisi sizin için seçti

Sıcak günler bizi bekliyor. Eve, renkli ve sıcak yaz havasını taşımanın tam zamanı. Yazı evinizde hissetmenizi sağlayacak birbirinden güzel ürünleri Hepsiburada’da gezinerek bulabilirsiniz.

Yastıklar ile deniz havası

Yastıklarınızı değiştirerek ya da yeni birkaç yastık ekleyerek oturma alanlarınızda yaz etkisini pekiştirebilirsiniz. Yapmanız gereken marin temalı birkaç seçenek eklemek. Böylece deniz kokusunu kanepenizin üzerinde bile hissedebileceksiniz. 

Aydınlatma Elemanları

Mevsimin ruhuna uygun renklerde seçimler yapabilirsiniz. Ya da eğer isterseniz halatlı sarkıtları da tercih edebilirsiniz. Halatlı seçimler ile denizci ruhunu yaşam alanlarınıza yansıtmanız mümkün olacak. 

Aksesuarlar ile değiştirin

Evin havasını değiştirmenin en kolay yolu aksesuarlar. Tablodan vazoya, saatten servise kadar ufak dokunuşlarda deniz kokusu evinize taşınsın. Duvarınıza asacağınız bir tablo ile kendinizi Maldivlerin harika kumsallarında hissedebilirsiniz. 

Tekstilleri yenilemeyi unutmayın

Banyodan mutfağa evdeki tekstillerinizi yenileyebilirsiniz. Bir masa örtüsü ya da bir kilim evinizde mevsimi hissettirebilir. Duş perdesi ya da bir önlükle banyo ve mutfağınıza da bu havayı taşıyabilirsiniz.

Mobilyalara da dokunun

Mobilyalarınızın renklerini mevsime uygun seçebilirsiniz. Deniz mavisinden güneş sarısına bir çok alternatifiniz bulunuyor. Seçiminizi sandalyeden kitaplığa, kanepeden masaya her türlü mobilyadan yana kullanabilirsiniz. 

Yatak odasında nevresim takımları
ile etkiyi yakalayın

Yatak odasında mevsimi hissetmenin en kolay yolu nevresimlerden geçiyor. Nevresim takımlarınızın desen ve renklerini mevsime uygun seçin. Yatak odanızı marin temasının desen ve renkleri ile hareketlendirin.

Bu bir ilandır.