Evde bahar havası

dergisi sizin için seçti

Baharı çiçekler ve renkler ile evlere taşımanın zamanı geldi. Oturma odasından yatak odasına mevsimin tüm güzelliklerini yaşamaya başlıyoruz.

Koltukları çiçeklendirdik

Oturma odalarını mevsim güzelliklerini katmak için seçiminizi çiçekli ya da renkli kanepelerden yana kullanabilirsiniz. İsterseniz düz renkli kanepelere çiçekli yastıklarla ayrıcalık katabilirsiniz.

Bembeyaz dolaplarla bahara yer açın

Bahar demek ferahlık ve aydınlık demek. Yatak odalarında açık renklere yer vermenin de tam zamanı. Bu nedenle mobilyalarda beyaza yönelin. Bembeyaz gardıroplar yatak odasını ferahlatmak için ideal bir seçim olabilir.

Bahar dalları tablolarda

Evin duvarlarında kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak tablolara yer açın. Baharın güzelliklerini bu tablolar sayesinde evinizin her köşesine taşıyın. Böylece bahar çiçekleri evinizde açsın.

Misafirler için sehpalar…

Mevsim bahar olunca misafirlerin sayısı da artıyor. Onları ağırlarken açık tonlarda ya da kır evi tarzında sehpalar kullanabilirsiniz. Evinizle uyumlu bu sehpalar mevsimin dokunuşlarını evinize katmanız için size yardımcı olabilir.

Saatler baharı gösteriyor

Özellikle mutfakta kullanacağınız saatleri çiçekli olanlardan tercih edebilirsiniz. Mutfağı mevsime uyarlarken hoş bir görünüm yakalamanıza yardımcı olabilir.

Duvarlar çiçek açsın

Yaşam alanlarınızı renklendirip çiçeklendirmenin bir yolu da duvar kağıtları. İster tüm odayı isterseniz bir duvarı kaplayın, sonuç aynı: Evde bahar havası.

Vazolarda çiçekler

Canlı çiçeklerinizi evin her köşesinde kullanırken birbirinden güzel vazolar içine yerleştirmeyi ihmal etmeyin. Yaşam alanlarınızın dekorasyonuna uygun bir vazo baharın güzel bir yansıması olabilir.

Odalarda çiçek kokusu

Çiçek kokusunu eve taşımak için oda kokuları ya da kokulu mumlar tercih edebilirsiniz. Ancak seçiminizi bahar mevsimine uygun kokusu olanlardan yana yapmayı ihmal etmeyin.

Her yer çiçek

Canlısına alerjiniz varsa yapay çiçekler de ideal bir seçim olabilir. İstediğinizi renklerde tercihinizi yapıp tüm mevsim boyunca evinizi çiçeklere açabilirsiniz.

Uçuş uçuş perdeler

Mevsim geldi, artık perdeler de uçuş uçuş olmalı. Dantelli ve çiçekli tüller pencerenizde uçuşurken baharın mis gibi havasını da yaşam alanlarınıza taşıyacak.

Yastıkları renklendirin

Yaşam alanlarınızda değişimi sağlamanın en kolay yolu yastıkları değiştirmek. Kanepenizin üzerine atacağınız çiçekli bir kaç yastık ile baharı evinizde hissedebilirsiniz.

Yataklar çiçek açıyor

Evin tüm odalarını mevsime hazırlamak lazım. Yatak odalarında değişimi nevresim takımları ve yatak örtülerinizi mevsime uygun seçerek sağlayabilirsiniz.

Sofranız mevsime hazır mı?

Baharın gelmesiyle birlikte sofralara da renk geldi. Romantik ve çiçekli masa örtüleri gerek yemek, gerekse mutfak masanıza canlılık katarken, bahra sofralarınızı da renklendiriyor.

Bahar ayağınıza gelsin

Kalın halılarınızı kaldırıp, yerine ince ve çiçek desenli halıları yerleştirebilirsiniz. Böylece hem yaşam alanlarınızda ferahlık sağlayabilir, hem de baharı ayaklarınızın altına taşıyabilirsiniz.

Bahçeniz hazır mı?

Mevsim itibariyle artık dış mekanlara çıkıyor, açık havanın tadını çıkarıyoruz. Ancak dış mekanlarınız mevsime hazır mı? Oturma, yemek grupları ile keyif yapacağınız salıncak ve şezlongları yerleştirmeyi ihmal etmeyin.

Bu bir ilandır.