Bahçelere renk geldi

dergisi sizin için seçti

Dış mekanlara çıkmanın zamanı geldi. Oturma gruplarından aksesuara kadar rengarenk ürünler ile bahçenize renk taşımak için Hepsiburada’nın bahçe grubu ürünlerine bir göz atın.

Bol bol sohbet edin

Rattan ya da ahşap bir koltuk takımı ile dış mekanlarda keyifli sohbetler edebilirsiniz. Koltuk takımınızı seçerken rahatlığını, güneş ve yağmurdan etkilenip etkilenmediğini de göz önüne alın. Renk ve malzemesini ise dış mekanınıza uygunluğuna göre belirleyebilirsiniz.

Şimdi yemek zamanı

Ilık yaz akşamlarında açık havada yemek yemek ayrı bir güzel. Mekanınıza uygun ölçülerde masa takımlarıyla yemek keyfinizi dışarıya taşıyabilirsiniz.

Eğer küzük bir alana sahipseniz katlanabilir masa ve sandalyeleri de tercih edebilirsiniz.

Keyfini çıkarın

Mevsimin tadını bahçede çıkarmak için salıncak, şezlong, hamak ve bol bol yastığa da yer açın. Uzanın üzerlerine, alın kitabınızı elinize ve mevsimin güzel kokularını içinize çekin.

08.

Ahşap bahçe salıncağı: Externo

Çiçekleri unutmayın

Balkon, bahçe, teras... Dış mekanları renklendirmenin en keyifli yolu bitkiler. İster çiçek, ister sebze olsun onlar ile dış mekanlarınızı süsleyebilirsiniz. Ayrıca saksı, suluk ve bahçe aletlerinizi de renkli seçebilirsiniz.

Bakım da lazım

Bahçenin en keyifli yanı çimlerin üzerinde yürüyüp bütün negatif enerjiyi atmak. Ancak unutmayın ki çimler de bakım ister. Bu konuda çim makineleri en büyük yardımcınız. Düzenli olarak çimlerinizi biçerseniz emin olun bahçenizde çok daha keyifli zaman geçirirsiniz.

Aksesuarlar renklensin

Şemsiyeden fenere, aydınlatmadan kuş evine bahçenizde kullanacağınız aksesuarları renkli seçin. Rengarenk bir bahçeye renkli aksesuarlar yakışır. Tabii ki mangal keyfini de unutmayın.