Aşkın Renkleri

dergisi sizin için seçti

Bu Sevgililer Günü’nde aşkınızı, sevdiğinize renklerle anlatın. En masumundan en tutkulusuna, renklerle dile gelsin duygularınız. Sevgililer Günü için aradığınız en güzel hediyeyi Hepsiburada’da bulabilirsiniz.

Renklerin hayatımızdaki gücü yadsınamaz. Bu gücü aşk hayatınıza da yansıtmaya ne dersiniz? Tutku, asalet, romantizm, masumiyet, doğallık, mutluluk ve daha birçok durumu renklerle karşınızdakine hissettirebilirsiniz. Siz de aşkınızı sevdiğinize renklerle ifade ederek, duygularınızı ona yansıtmak mı istiyorsunuz? Bu yıl, aşkın en güçlü rengi olan kırmızı ile sınırlı kalmayın ve aşkınızı rengarenk yaşayın. Aşkınıza pembeler, morlar, yeşiller ve beyazlar da eşlik etsin. Sevgililer Günü’nde, sevdiğinize rengarenk bir gün yaşatmak için hediye seçeneklerinizi gökkuşağının tüm renkleri arasından seçin ve onunla birlikte duygu dolu bir gün yaşayın.   
Tüm bu ürünler ve daha fazlası Hepsiburada’da!

Masum aşk: beyaz

Aşkın en saf hali. Sevginizin masumluğunu ona bu renkte alacağınız hediyelerle gösterebilirsiniz. 

Tutkunun rengi: kırmızı

Tutkunun rengi kırmızı, aynı zamanda mutluluk, enerji yüksekliği ve özgüveni simgeler. Duygusal bağlamda bir işi sonuna kadar götüren azmi ve kararlılığı gösterir. Tutkulu bir aşka sahipseniz bu hediyelerden birini seçebilirsiniz.

Romantizmin en güzel hali: pembe

Aşkın çekim renklerinden pembe; gençlik, güzellik ve mutluluğu da simgeliyor. Romantik bir etki yaratan pembenin pastel tonları ise masumiyeti de temsil eder. Sevdiğinize aşkınızı bu renk ile ifade edebilirsiniz.

Karşılıksız aşk: mor

Aşk-ı eflatuni, Osmanlıcada “karşılıksız aşk”, “birisine büyük bir tutkuyla bağlı olmak” demek. Gizemli bu renk ile aşkı kendinize çekebilirsiniz.

En huzurlu aşk: yeşil

Doğanın rengi yeşil aynı zamanda huzuru da temsil ediyor. Sakin ve huzurlu bir aşk yaşıyorsanız tercihinizi bu renkten yana kullanabilirsiniz.

Bu bir ilandır.