Yetiştirmesi zor, nadide bir bitki olan kuşkonmaz kendine has tadı, yumuşak etli yapısı ile lüks mutfakların gözdesi. Zambakgiller familyasının bu değerli üyesinin tadına bakmak istiyorsanız bahar ayları kuşkonmazın tam zamanı…
Fırınlardan ya da pidecilerden alacağınız hamurla bu tarifi yapmak 10 dakikanızı alacak. Pide hamurunu un yardımı ile küçük daireler şeklinde açın. Çok kalın olmamasına dikkat edin, çünkü piştiklerinde kabaracaklar. Kızgın bir sacın ya da teflon tavanın üzerinde çevirerek pişirin. Pişmelerine yakın bir fırça yardımı ile her iki tarafına da zeytinyağı sürün. Pişen parçaları tavadan almadan önce üzerine lor peyniri ufalayın. Peynir de hafif ısınıp kendini bıraktıktan sonra bir tepsiye alın. Daha önce zeytinyağı sürüp ızgarada pişirdiğiniz kuşkonmazları serpiştirin. Bir parça limon kabuğu ve zeytinyağı gezdirerek servise hazır hale getirin.
Tarçınlı, zencefilli elma marmeladı tarifi ile karşınızdayız. Yapımı kolay olan bu tarifin püf noktalarına dikkat…
Duvar boyarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini biliyor musunuz? Yaşam alanlarını renklendirmenin sırrı bu sorularda gizli.
Bakımı kolay bitkiler arasından en sevilen 10 tanesini anlatıyoruz. Bakımı kolay bitkilerin püf noktalarını ve…
İstanbul'un gözde semtlerinden Zekeriyaköy'de yer alan muazzam bir villanın kapıları sizler için açılıyor. Tarz ve…
Mikrodalga nasıl temizlenir? sorusunun yanıtını arıyorsanız, sirke ile mikrodalga fırın temizliğini anlatıyoruz. İşte adım adım…
. Yağlı, kızarmış hazır cipslerin yerine bu sağlıklı atıştırmalığı evde kendiniz de yapabilirsiniz. Şeker ilave…