Kağıtta balık tarifi ile karşınızdayız. Kağıtta pişirme, lezzetlerin iyice ortaya çıkmasını sağlar.
Kağıtta balık tarifi ile karşınızdayız. Kağıtta pişirme, lezzetlerin iyice ortaya çıkmasını sağlar.
Hazırlama süresi: 25 dakika
GEREKLİ MALZEMELER
1 adet Çin lahanası, yarıya bölünmüş
400 gr sert beyaz balık filetosu, (örneğin levrek)
½ adet limonun suyu
1 yemek kaşığı susam yağı
2 çay kaşığı soya sosu
½ yemek kaşığı demirhindi ezmesi
½ limon
2 adet kare kesilmiş pişirme kağıdı
YAPILIŞI
Fırını 200 °C’de ısıtın. Her pişirme kağıdının üzerine ½ Çin lahanası üzerine balık filetosu koyun.
Limon suyu, susam yağı, soya sosu ve demirhindi ezmesini birlikte çırpın. Her balığın üzerine paylaştırıp biraz tuz ve karabiber serpin.
Pişirme kağıtlarını katlayıp köşelerinden kıvırarak kapatın. Fırın tepsisine koyun ve 12-15 dakika pişirin. Her birinin üzerine limon sıkarak bekletmeden servis yapın.
AFİYET OLSUN
KİŞİ BAŞI
KALORİ 231 YAĞ 7 gr DOYMUŞ YAĞ 1 gr KARBONHİDRAT 5 gr