Eviniz 90 m2 de, 200 m2 de olsa her zaman ihtiyacı olan bir şey var: Düzen! Doğru alan kullanımı ve depolama üniteleriyle her mevsim şık ve düzenli bir evin sahibi olun.
İdeal çalışma alanını tanımlarsak önceliğimiz düzeni sağlamak olmalı. Motivasyonun ilk kuralının dikkati dağıtmayacak sadelikte bir alan oluşturmak olduğunu unutmayın.
Antre ve hollerde yeterli depolama alanı yarattığınız taktirde trafiği oldukça yüksek olan bu alanı son derece düzenli hale getirebilirsiniz.
Burası stresten uzakta, bedenin rahatladığı yer. Banyonuzun ruhunuzu okşaması için onu her zaman derli toplu tutmaya özen gösterin.
Malzeme seçimi: Banyonun rahatlatıcı etkisini pekiştirmek için düzenleyicileri masif ahşap tercih edebilirsiniz.
Yatak odasında sağlıklı bir uyku deneyimi için konfor her şeyden önemli. Bunun için dağınıklıktan uzak bir alan planlamak liste başı.
Bir uçtan diğer uca: Yatağınızın başı da ucu da depolama işlevi görebilir. Sandıklı puflar, dar raflar pek çok kişisel eşya için hem şık, hem de işlevsel bir alan oluşturur.
Artık sadece yemek pişirmek için kulla nılmadığı aşikar; hem eğlence, hem de yemek yemek için tüm ailenin ya da dostların bir araya geldiği bir yer mutfaklar.
Çok küçük ise: Trafiği engellemeksizin dar ünitelerle işlevsel saklama alanları oluşturabilirsiniz.
Bazen düzeni açık renklerle ve belli bir renk kartelasına bağlı kalarak da sağlamak mümkün. Evin en çok kullanılan ve trafiği yüksek olan alanlarından olan oturma odasında bu kuralı uygulayabilirsiniz.
Pastel tonlar: Aydınlık ve ferah hissedilecek mekanlar oluşturabilmek için güneş ışığından maksimum derecede faydalanmak ana unsurlardan biri. Mekanda açık renkleri tercih ederek de aynı sonuca ulaşabilirsiniz.
Eviniz dekoratif ya da düzenli görünmüyor mu? İşte evde en çok yapılan hatalar