Elma cipsi tarifi ile karşınızdayız. Yağlı, kızarmış hazır cipslerin yerine bu sağlıklı atıştırmalığı evde kendiniz de yapabilirsiniz. Şeker ilave etmenize gerek yok. Elmadaki şeker yeterince tat verecek. Tarçın da tadına tat katacak…
Fırını 95 dereceye ayarlayın. Elmaları mandolin rende ya da keskin bir bıçakla ince ince doğrayın. Pişirme kağıdının üzerine dizin. Tarçını elmaların üzerine serpiştirin. Fırında elmalar kıtır kıtır oluncaya kadar yaklaşık 2 saat pişirin. Soğuduktan sonra ağzı kapalı bir kaba alın. Yaklaşık 3 gün saklayabilirsiniz.
Bakımı kolay bitkiler arasından en sevilen 10 tanesini anlatıyoruz. Bakımı kolay bitkilerin püf noktalarını ve…
İstanbul'un gözde semtlerinden Zekeriyaköy'de yer alan muazzam bir villanın kapıları sizler için açılıyor. Tarz ve…
Mikrodalga nasıl temizlenir? sorusunun yanıtını arıyorsanız, sirke ile mikrodalga fırın temizliğini anlatıyoruz. İşte adım adım…
Şeker gübresi çiçeklere verilir mi? Faydaları ya da zararları konusunda merak edilen soruları yanıtladık. İşte…
Bu hafta Sümer ailesinin Çekmeköy'deki 270 metrekarelik loft dairesine konuk olduk. Yüksek tavanlı, rahat modern…
Kış sofralarının stili nasıl olmalı? Uzmandan öneriler var. İşte adım adım kış sofrasında sıcak yemek…