Vazgeçilmez ikramımız Türk kahvesi, şık fincanlarla ve ona eşlik eden lokumluklarla keyfinizi ikiye katlar. 10 ADIMDA KÖPÜKLÜ TÜRK KAHVESİ 1. Sıcak su kesinlikle kullanmayın. Soğuk su, kahvenin köpüklü olmasında etkili olan baş unsurlardan biri. 2. Kahve miktarı konusunda cimri olmayın. Lezzetli bir kahvenin yolu miktarının fazla olmasından geçiyor. 3. Ocağa koymadan önce güzelce kahveyi karıştırın. Ocağa aldığınızda ise karıştırmamaya özen gösterin. 4. En güzel kahve kısık ateşte ya da közde pişer. 5. Köpürmeye başlayan kahveyi, bir kaşık yardımıyla fincanlara alın ki … Bir klasik Türk kahvesi okumayı sürdür
WordPress sitenizde gömmek için bu adresi kopyalayıp yapıştırın
Bu kodu sitenize gömmek için kopyalayıp yapıştırın